Wert
 
 
 
borbara_medence


AKCIÓS KUPONUNKAT KERESSE A KISALFÖLD NAPILAPBAN
VAGY
IGÉNYELJE TŐLÜNK EMAILBEN!


IMG 8963

Exkluzív pihenés – amikor csak szeretné!

 

Akár egy dél-franciaországi birtokon, úgy érezheti magát, aki megvásárolja az épülő Borbara Resorte&Café különleges pihenési csomagját. Ilyen egyedülálló konstrukció nincs a környéken. 

 

A pannonhalmi apátságtól alig néhány percre, Pázmándfalun  épül az a mediterrán stílusú pihenőkomplexum, amely különleges konstrukcióban kínál különleges élményt a pihenésre vágyóknak.
A három épületből álló Borbara Resorte&Café, amelynek építése 2019-ben fejeződik be, tíz apartmannal és számos extra szolgáltatással – mint a wellness részleg, napozóterasz és a privát séf szerviz – várja majd a vendégeket. Az exkluzív „la casa” hangulat garantált, ahogy a teljes kikapcsolódás is; a ház kényelme mellett fakultatív programok – például 
szabadteri főzés, grillezéskerékpártúrákborkóstolók –, valamint számos kirándulási- és sportlehetőség is rendelkezésre áll.
A szállások
at 250 fős rendezvényterem egészíti ki, s már most eláruljuk, hogy a Borbara kiváló, festői esküvői helyszín is lesz...     

A Borbara Resorte&Café nem hotel, hanem exkluzív apartmanház, melyben előre megvásárolt csomagok biztosítják a lehetőséget a pihenésre.
Ezek meghatározott számú éjszakát foglalnak magukba, amelyeket öt éven belül használhat fel tulajdonosuk.
Mindez teljesen rugalmasan, a foglaltság függvényében vehető igénybe. 
Sőt, ha most jelentkezik, ingyenesen lefoglalhatja luxusapartmanját!

Ideális lehetőség ez azoknak, akik társasházi lakásban élnek, és szeretnének időnként kiszabadulni, utazás helyett könnyen elérhető, mégis pihentető úticélt keresnek. S persze a „szálláscsomag” ajándéknak sem utolsó, hiszen ki ne örülne annak, ha lehetősége lenne egy exkluzív villában eltölteni néhány éjszakát a párjával, családjával, vagy a barátaival, amikor csak kedve támad hozzá? 


  
 magyarlogo


images

 


Ajándékozzon élményt szeretteinek!
Minden csomagunk megosztható,bontható akár éjszakánként is!

 Fizetési mód: készpénz, banki átutalás, bankkártya

visacard


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse értékesítőinket akik készséggel állnak rendelkezésére.

 

alaprajz

rendezvnyterem

Alaprajzot kérje emailben.
 

Pannonhalma1

 

Pannonhalma1

     


martini 150 logo     snidlinglogokicsi     pepsi   pannonhalmi palinkalogo deélogo     finlandia logo blue red     heinekenlogo    likorgyarlogo   bacardilogo           bols amsterdamjpg         aperol logo        Caffe perte logo